JCI Vechtdal

JCI Vechtdal bestaat uit een groep enthousiaste dertigersuit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken en maakt deel uit van JCI (Junior Chamber International). JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar.

JCI Nederland

Elk JCI lid deelt de overtuiging dat we onszelf en de wereld om ons heen mogen en moeten verbeteren. JCI biedt haar leden daarom volop ontwikkelkansen en stelt hen in staat blijvende positieve veranderingen in de samenleving teweeg te brengen. JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Training en International. Op elk van deze gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties. In Nederland heeft JCI ruim 2.000 actieve leden in meer dan 100 gemeenten en werkt samen met onder meer Cordaid en het Nederlandse Rode Kruis.

Onze Wensstichting

JCI Vechtdal heeft de intentie om naast de landelijke JCI doelen óók lokale doelen in onze eigen regio te ondersteunen vanuit de Wensstichting. Dit doen we door wensen van lokale organisaties in materialen te vervullen.