De Wensstichting Vechtdal is opgericht in 2009 door de Junior Kamer (JCI) Vechtdal bedoeld om met het geld wat met evenementen wordt opgehaald lokale, maatschappelijke initiatieven in het Vechtdal te ondersteunen.

Sindsdien vervullen we jaarlijks uiteenlopende wensen van personen of verenigingen en stichtingen. Dat zijn wensen voor bijvoorbeeld een vereniging zoals die van jullie, voor bijvoorbeeld speelattributen, servies of meubilair. Andere voorbeelden zijn de bijdrage voor de LED-verlichting voor de kinderboerderij Ommen, het leveren van nieuw tuingereedschap of de ondersteuning bij het opzetten van een stichting en verzekeringen voor iemand die vrijwillig uitjes verzorgd voor verstandelijk beperkten.

Een booster voor 2022

Nu de maatregelen door corona achter de rug zijn willen wij als Wensstichting verenigingen een boost geven voor 2022/2023. We willen jullie de kans bieden om een mooie wens bij ons in te dienen.

Gedurende de periode kiezen wij de 10 mooiste wensen uit om in vervulling te laten gaan. Zorg dus voor een mooie en volledige omschrijving van jullie wens of doel en overtuig ons waarom jullie vereniging een boost verdiend.

Voor vragen of als je jullie wens wilt insturen als PDF kun je ons bereiken via e-mail op info@wensstichting.nl.

Dien hier jullie wens in!

Meedoen is geen garantie op vervulling, wij behouden ons het recht om wensen uit te sluiten.